Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική  Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Ενδιαφερόμαστε για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και ιδιαίτερα για τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν. Έχουμε θεσπίσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων με σκοπό να ενημερώσει εσάς που επισκέπτεστε ή αγοράζετε από το terkenlis-eshop.gr (εφεξής «e-shop», «Ηλεκτρονικό Κατάστημα» ή «Δικτυακός Τόπος»), ή γίνεστε μέλος μας, αναφορικά με το είδος των δεδομένων που τυγχάνουν επεξεργασίας, το σκοπό της συλλογής και εν γένει επεξεργασίας τους,  τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και τους αποδέκτες αυτών, τα δικαιώματά και τις επιλογές σας καθώς και τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας για κάθε ζήτημα που τυχόν σας απασχολεί σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων περιλαμβάνει:

  • Πληροφορίες για τον Υπεύθυνο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Το είδος των δεδομένων που συλλέγουμε για εσάς.
  • Το σκοπό συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και τη νομιμοποιητική βάση για την επεξεργασία αυτών.
  • Τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων,
  • Το διάστημα τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας και τον τρόπο άσκησής τους.

Υπεύθυνος επεξεργασίας

ΑΒΕΕ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ  – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ ΑΕ, 17ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσ/νίκης – Πολυγύρου, Νέα Ραιδεστός, 570 01, T.2310 477 250, F.2310 477 260, e-mail: info@terkenlis.gr


Πληροφορίες που συλλέγουμε

«Προσωπικά Δεδομένα» είναι κάθε πληροφορία η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου. Συλλέγουμε τέτοιες πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε, ή αλληλεπιδράτε με αυτήν μέσω της ιστοσελίδας μας. Συγκεκριμένα:

 

 

  • Εάν είστε επισκέπτης της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, των επίσημων λογαριασμών μας στα κοινωνικά δίκτυα ή δημιουργείτε ένα λογαριασμό μέλους. 
  • Αρχικά, μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τυχόν αιτήματα σας ή διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας και την εν γένει λειτουργία του e-shop, θα ζητηθεί η καταχώριση του ονόματός σας και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail). Επίσης, κατά την επικοινωνία σας μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας μας (Facebook, Instagram, κλπ.), μας χορηγείτε προσωπικά σας δεδομένα ταυτοποίησης και επικοινωνίας, τα οποία επεξεργαζόμαστε κατά περίπτωση αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση του αιτήματός σας.

    Ακόμη, κατά τη πλοήγησή σας στο ηλεκτρονικά μας κατάστημα ενδέχεται να ζητηθεί η υποβολή προσωπικών σας πληροφοριών (π.χ. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ.), προκειμένου να επωφεληθείτε ορισμένων παροχών μας. Για παράδειγμα, όταν παρέχετε την συγκατάθεσή σας για προωθητική επικοινωνία (newsletter) και νέα σχετικά με τη δραστηριότητά μας.

    Επιπλέον, όταν δημιουργείτε έναν προσωπικό λογαριασμό μέσω της ιστοσελίδας μας, είναι απαραίτητο να καταχωρήσετε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείο (e-mail), ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, το όνομα χρήστη (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).

     

  • Εάν είστε πελάτης ή υποψήφιος πελάτης.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας προσωπικών σας δεδομένων. Κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής  σας παραγγελίας, μας χορηγείτε υποχρεωτικά το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address). 


    Η Εταιρία συλλέγει τα ως άνω δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) για την πραγματοποίηση των αγορών σας και τη σύναψη μεταξύ ημών σύμβασης πώλησης προϊόντων/αγαθών. Η εταιρία εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

     Ειδικότερα, όσον αφορά την ασφάλεια των πληρωμών:  το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δέχεται τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Mastercard, American Express, Diners, Visa & Maestro, οποιασδήποτε τράπεζας μέσω Πρωτοκόλλου Ασφαλείας Τεχνολογίας SSL (Security Certificate & SSL Technology), η επιβεβαίωση της οποίας διεξάγεται μέσω του συστήματος 3D Secure Network της VISA και MASTERCARD.

    Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Stripe και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

    Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού.

    Η Εταιρία σας παρέχει την δυνατότητα εφόσον το επιθυμείτε, να  λαμβάνετε διαφημιστικά ή/και ενημερωτικά μηνύματα, στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Στην περίπτωση αυτή, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης για τον σκοπό της επεξεργασίας και πριν από την συλλογή των δεδομένων σας, θα ζητηθεί η ρητή συγκατάθεσή σας.

    Στην περίπτωση που γίνετε πελάτης μας, η εταιρία σας ενημερώνει ότι επιθυμεί να επεξεργάζεται τα δεδομένα των πελατών της που χορηγήθηκαν σε εμάς στο πλαίσιο αγοράς ή άλλης συναλλαγής μαζί μας για το σκοπό της άμεσης εμπορικής επικοινωνίας για συναφή προϊόντα ή σκοπούς. Ειδικότερα θα επεξεργαστούμε το email και το κινητό σας τηλέφωνο για την αποστολή email, SMS, viber ή άλλων πολυμέσων, σχετικά με τις προωθητικές μας ενέργειες, με την προϋπόθεση ότι δεν θα εναντιωθείτε στην αποστολή τέτοιας εμπορικής επικοινωνίας. Σε αυτή τη περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε τη διακοπή της επικοινωνίας (opt-out) με το πάτημα του κουμπιού διαγραφής (unsubscribe) στο email ή σε κάθε περίπτωση επικοινωνώντας μαζί μας.


    Συλλογή δεδομένων με αυτοματοποιημένα μέσα

    Περαιτέρω, κατά την αλληλεπίδρασή σας με εμάς, ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε («cookies»).  Με τη χρήση των cookies και άλλων παρεμφερών τεχνολογιών συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με τις συσκευές μέσω των οποίων επισκέπτεστε το Δικτυακό μας Τόπο, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείται για να προσπελάσετε το δικτυακό μας τόπο κτλ., δεδομένα σχετικά με τη σελίδα από την οποία συνδεθήκατε και τη σελίδα στην οποία μεταβήκατε όταν φύγατε. 


    Πληροφορίες που αφορούν ανήλικους

    Η ιστοσελίδα και οι υπηρεσίες μας δεν προορίζονται για χρήση από ανήλικους κάτω των 16 ετών. Δεν συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα ανηλίκων κάτω των 15 ετών χωρίς την συγκατάθεση από γονέα ή κηδεμόνα. Σε κάθε περίπτωση διαγράφουμε κάθε προσωπικό δεδομένο ανηλίκου κάτω των 13 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας τέκνου νεότερου των 13 ετών και ανησυχείτε πως το τέκνο σας μπορεί να μας έχει παράσχει προσωπικά του δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο  e-mail: info@terkenlis.gr


    Γιατί χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

    Χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προκειμένου:

    • Για την επικοινωνία μαζί σας για ζητήματα που αφορούν στην πώληση των προϊόντων μας σε εσάς.
    • Για τη λήψη των παραγγελιών σας, τη διεκπεραίωση αυτών, και την αποστολή των προϊόντων σε εσάς.
    • Για τη διαχείριση, διεκπεραίωση και την επεξεργασία των πληρωμών σας συμπεριλαμβανόμενής και της ασφάλειας της οικονομικής μας συναλλαγής και της έκδοσης τιμολογίου.
    • Για να διεκπεραιώσουμε τυχόν παράπονα σας.
    • Για την εξυπηρέτησή σας ως Μέλος με το άνοιγμα του Λογαριασμού σας σε εμάς.
    • Για τη δημιουργία, φύλαξη και συντήρηση βάσης δεδομένων με το πελατολόγιό μας και την ανάλυση αυτής.
    • Για την αποστολή σε εσάς εμπορικής επικοινωνίας μέσω Newsletter, SMS, ή άλλων πολυμέσων (VIBER) που αφορά σε νέα της Εταιρείας μας, σε προϊόντα, προσφορές και προωθητικές ενέργειες.
    • Για την κατανόηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων των διαφημίσεων και προωθητικών ενεργειών μας. 
    • Για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων σας όπως για παράδειγμα της υπαναχώρησης, σας κτλ.,
    • Για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας, αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.
    • Για την ασφάλεια των συναλλαγών.
    • Για επιχειρηματικές αναλύσεις και βελτιώσεις, όπως για τη διάθεση των προϊόντων μας στην αγορά και τη βελτιστοποίηση αυτών, για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας σας και της εξυπηρέτησής σας από εμάς μέσα στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, καθώς και για την προσαρμογή των εμπειριών σας στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.
    • Για την έρευνα αγοράς, στατιστικές αναλύσεις, για την ανάπτυξη στρατηγικών μάρκετινγκ και τη διαχείριση εκστρατειών μάρκετινγκ και να σας ενημερώνουμε εμείς ή οι συνεργάτες μας για πιθανές ευκαιρίες συμμετοχής στις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ ή προώθησης προϊόντων της .
    • Για να προβαίνουμε σε ανίχνευση, πρόληψη και αντιμετώπιση απάτης ή λοιπών παράνομων δραστηριοτήτων.
    • Για τη προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων δικών μας ή τρίτων.

    Άλλοι σκοποί: μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με άλλους τρόπους. Στη περίπτωση αυτή θα παρέχουμε ειδικές ειδοποιήσεις προς ενημέρωσής σας όταν συλλέγουμε τα δεδομένα, ενώ θα εξασφαλίζουμε προ της επεξεργασίας την συγκατάθεσή σας, όπου αυτή απαιτείται.


    Για την πραγμάτωση του σκοπών αυτών θα προβούμε στη συλλογή και εν γένει επεξεργασία μόνο όσων δεδομένων είναι συμβατά με τον σκοπό της επεξεργασίας.



    Σε ποιους διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα; 

    Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε, δύνανται να διαβιβάζονται σε τρίτους. Ειδικότερα:

    • Σε οποιαδήποτε αρμόδια εποπτική, δημόσια ή δικαστική αρχή, εφόσον αυτό επιβάλλεται από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό πλαίσιο ή από δικαστική απόφαση. 
    • Σε λοιπούς τρίτους εξωτερικούς συνεργάτες μας που εκτελούν επεξεργασίες για λογαριασμό μας και δεσμεύονται όπως και εμείς για αντίστοιχο επίπεδο προστασίας των δεδομένων σας, όπως δικηγορικές εταιρείες, οικονομικοί σύμβουλοι-λογιστές, διαφημιστικές εταιρείες, πάροχοι προϊόντων ή/και υπηρεσιών πληροφορικής ή/και υποστήριξης πάσης φύσεως πληροφοριακών και ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων, εταιρείες ταχυμεταφορών κλπ. 

    Δεν γνωστοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης σε χώρες όπου δεν υπάρχει κατάλληλο καθεστώς προστασίας δεδομένων. Ωστόσο, σε περίπτωση που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταφορά δεδομένων, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια., π.χ. με τη χρήση τυποποιημένων ρητρών προστασίας δεδομένων (Standard Contractual Clauses, SCC), θεσπιζομένων από την Επιτροπή. 


    Νομικές βάσεις για επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων  

    Στηριζόμαστε σε τέσσερις νομικές βάσεις όταν επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, οι οποίες είναι οι ακόλουθες: 


    • Εκτέλεση συμβάσεως: όταν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας που προκύπτουν από τη σύμβαση.

    • Έννομη υποχρέωση: όταν υποχρεούμαστε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να συμμορφωθούμε με μία έννομη υποχρέωση, όπως να τηρούμε αρχεία για φορολογικούς σκοπούς είτε να παρέχουμε πληροφορίες σε ένα δημόσιο φορέα  ή αρχή επιβολής του νόμου.

    • Έννομο συμφέρον: ενδέχεται να επεξεργαστούμε δεδομένα σχετικά με εσάς όταν έχουμε έννομο συμφέρον κατά την εκτέλεση   μίας  σύννομης δραστηριότητας  έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την συνέχεια της δραστηριότητας αυτής, αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει τα συμφέροντα σας, είτε

  • Η συγκατάθεσή σας: ενδέχεται περιστασιακά να σας ζητήσουμε την ειδικότερη συγκατάθεσή σας προκειμένου να επεξεργαστούμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνει μόνον, εφόσον συμφωνήσετε προς αυτό. Μπορείτε να αποσύρετε την συναίνεση σας οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα, επικοινωνώντας με εμάς  στο e-mail: info@terkenlis.gr

  • Τα δικαιώματά σας

    Τα δικαιώματα σας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) είναι τα εξής:


    • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε.
    • Δικαίωμα διόρθωσης ελλιπών ή ανακριβών σας δεδομένων που διατηρούμε.
    • Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. 
    • Δικαίωμα περιορισμού της Επεξεργασίας των δεδομένων.
    • Δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σε εσάς ή σε τρίτους. Μπορείτε να λαμβάνετε,  τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να τα διαβιβάζετε, υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις, σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας αρκεί αυτό να μην επηρεάζει  δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων (μόνο για αυτοματοποιημένη επεξεργασία  πληροφοριών τις οποίες μας παρείχατε με τη συγκατάθεσή σας ή για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης.)
    • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ανά πάσα στιγμή. Δυνάμεθα να μην ικανοποιήσουμε το εν λόγω δικαίωμά σας, εφόσον καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους επεξεργασίας που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.  
    • Δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr), εφόσον θεωρείτε ότι προσβάλλονται τα δικαιώματά σας με οποιονδήποτε τρόπο (δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή). Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 6475600, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

    Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, καθώς και για την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων παρακαλώ απευθυνθείτε εγγράφως στη διεύθυνση , 17ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσ/νίκης – Πολυγύρου, Νέα Ραιδεστός, 570 01, T.2310 477 250, F.2310 477 260, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@terkenlis.gr. Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του. Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR, παρέχονται δωρεάν.


    Ασφάλεια και Διατήρηση των Προσωπικών σας δεδομένων 

    Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων, ήτοι όσο διαρκεί η μεταξύ μας σύμβαση, η συναίνεσή σας, οι νομικές μας υποχρεώσεις (όπως η τήρηση για φορολογικούς σκοπούς) και το έννομό μας συμφέρον ανά περίπτωση.  

    Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων διεξάγεται με τρόπο που να διασφαλίζεται το απόρρητο αυτής. Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. 

    Τα δεδομένα που μας παρέχετε προστατεύονται με κατάλληλες τεχνικές ασφάλειας πληροφοριών για την εξασφάλιση τόσο της ασφαλούς μεταφοράς τους μέσω του διαδικτύου, όσο της ασφαλούς αποθήκευσης σε Πληροφοριακά Συστήματα. Για την ασφαλή πλοήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας  κατάστημα (e-shop) καθώς και για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με αυτό, η Εταιρεία λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέτρο υιοθετώντας σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς, όπως παραδείγματος χάρη τα υψηλά επίπεδα κρυπτογράφησης τεχνολογίας SSL (Secure Socket Layer) που τίθενται σε λειτουργία κατά τη διάρκεια εισαγωγής προσωπικών δεδομένων που προσφέρουν κωδικοποιημένη επικοινωνία 256 bit. 

    Απαιτούμε από όλα τα τρίτα μέρη που ενδέχεται να τύχουν λήψης προσωπικών σας δεδομένων, να διαθέτουν τα κατάλληλα μέτρα τεχνικής και επιχειρησιακής ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ελλάδας και της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων.


    Ειδικές Κατηγορίες Δεδομένων

    Σας ζητούμε να μην μας αποκαλύπτετε μέσω e-mail τραπεζικά σας δεδομένα, καθώς και ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτής της κατηγορίας δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τους σκοπούς της επεξεργασίας, όπως αυτοί ορίζονται παραπάνω.


    Links

    Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου των ιστοσελίδων αυτών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

    Ο Υπεύθυνος επεξεργασίας δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες λοιπών τρίτων μερών στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων, hyperlinks ή banners τους (περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης όπως π.χ. το Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, Google+). Ο Υπεύθυνος επεξεργασίας δεν εγγυάται ούτε δύναται να ελέγχει  τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο και την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων του ιστότοπου που παρατίθεται με σύνδεσμο (link). Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, οφείλετε να απευθύνεστε στους αντίστοιχους ιστοτόπους που φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η πρόσβαση με τη χρήση των παρεχόμενων συνδέσμων στον εκάστοτε διαδικτυακό τόπο λαμβάνει χώρα με την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του χρήστη.

    Ενημέρωση της παρούσας πολιτικής 

    Η τελευταία ενημέρωση της παρούσας πολιτικής πραγματοποιήθηκε στις  19/11/2020.


    • Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η πολιτική ενδέχεται να αλλάξει κατά περιόδους. Εφόσον αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική μας θα σας ενημερώσουμε μέσω ειδοποιήσεων που θα εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα. 
    • Εφόσον αποφασίσουμε να διαφοροποιήσουμε ουσιωδώς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα λάβετε προηγούμενη ενημέρωσης, ή όπου απαιτείται θα ζητηθεί η συγκατάθεσή σας πριν την εφαρμογή της νέας πολιτικής. 

    Επικοινωνία

    Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο αναφορικά με την παρούσα πολιτική μας, καθώς και τις πρακτικές που ακολουθούμε, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@terkenlis.gr.  

    Γιατί χρησιμοποιούμε cookies;

    Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική σε έναν ιστότοπο, τον οποίο έχετε ήδη επισκεφτεί. Αυτό προϋποθέτει ότι χρησιμοποιείτε την ίδια συσκευή τερματικού και το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης. Αν ναι, τα cookies θα θυμούνται τις προτιμήσεις σας, θα γνωρίζουν πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και θα προσαρμόζουν το περιεχόμενο που σας προβάλλουν, ώστε να είναι πιο σχετικό με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας.  Τα cookies μάς βοηθούν να παρέχουμε, να προστατεύουμε και να βελτιώνουμε τα Προϊόντα ή/και τις Υπηρεσίες μας. 

     

    Διαχείριση των cookies

    Σε κάθε περίπτωση μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις αποδοχής, απόρριψης ή διαγραφής των cookies από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Cookies μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.aboutcookies.org.

    Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η πολιτική ενδέχεται να αλλάξει κατά περιόδους. Οι αλλαγές θα εμφανίζονται εδώ. Πριν από οποιαδήποτε τροποποίηση της παρούσας πολιτικής, θα σας ενημερώσουμε και θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε την αναθεωρημένη πολιτική πριν επιλέξετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

     

    Cookies που χρησιμοποιούμε:

  • Απολύτως Απαραίτητα cookies
  • Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές. 

    Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας. Τα cookies αυτά αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας μόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στον ιστότοπο ή για τη  μέγιστη διάρκεια μίας περιόδου λειτουργίας. 

     

    Για παράδειγμα: τα απολύτως απαραίτητα cookies χρησιμοποιούνται ώστε, όταν ανοίγετε τον διαμορφωτή οχήματος, να λαμβάνετε μια έκδοση αυτού που αντιστοιχεί στον όγκο δεδομένων που μπορεί να χειριστεί η τρέχουσα σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Ένα άλλο παράδειγμα της λειτουργίας αυτών των cookies είναι ότι διευκολύνουν τη μετάβαση από http σε https όταν αλλάζετε σελίδες, έτσι ώστε να διατηρείται η ασφάλεια των διαβιβαζόμενων δεδομένων. Επιπλέον, ένα cookie αυτού του είδους χρησιμοποιείται για την αποθήκευση της απόφασής σας σχετικά με τη χρήση cookies στον ιστότοπό.

    Η συγκατάθεσή σας δεν απαιτείται για τη χρήση απολύτως απαραίτητων cookies.

  • Cookies σε αυτόν τον ιστότοπο που απαιτούν τη συγκατάθεσή σας
  • Τα cookies που δεν είναι απολύτως απαραίτητα προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο ιστότοπο όπως προβλέπεται, αλλά απαιτείται η συγκατάθεσή σας προκειμένου να τύχουν εφαρμογής. Χωρίς αυτά τα cookies, δυνατότητες που επιτρέπουν την εύκολη χρήση του ιστοτόπου μας, όπως οι προ-συμπληρωμένες φόρμες, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες. Οι ρυθμίσεις που κάνετε, όπως οι επιλογές γλώσσας, δεν θα αποθηκεύονται πλέον, γι' αυτό θα σας ζητείται να τις διαμορφώνετε εκ νέου κάθε φορά που αλλάζετε σελίδες.

    Η ΑΒΕΕ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ  – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ ΑΕ έχει ενσωματώσει σε αυτόν τον ιστότοπο περιεχόμενο που ανήκει σε τρίτους. Αυτοί οι τρίτοι πάροχοι μπορούν θεωρητικά να τοποθετούν cookies στη συσκευή σας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας, και με αυτόν τον τρόπο μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το γεγονός ότι έχετε επισκεφθεί τον ιστότοπο μας. Επισκεφθείτε τους ιστότοπους που ανήκουν σε αυτούς τους τρίτους παρόχους, αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των cookies τους.

     

    Αν έχετε αποφασίσει να μη δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies που την απαιτούν ή αν έχετε ανακαλέσει αυτήν τη συγκατάθεση, τότε θα σας παρέχονται μόνο οι δυνατότητες του ιστότοπου η χρήση των οποίων δεν απαιτεί τέτοια cookies. Επιπλέον, οι περιοχές του ιστότοπου που ενσωματώνουν περιεχόμενο από τρίτους, και οι οποίες συνεπώς θα μπορούσαν ίσως να τοποθετήσουν cookies τρίτων στη συσκευή σας, δεν θα είναι διαθέσιμες σε εσάς, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η τοποθέτηση cookie τρίτων. Θα ενημερώνεστε αναλόγως. Αν συμβεί αυτό και αποφασίσετε ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το περιεχόμενο του ιστότοπου, τότε θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, αρκεί να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης δυνητικά τοποθετημένων cookies τρίτων. Για να το κάνετε αυτό, ενεργοποιήστε τη δυνατότητα του ιστοτόπου μας που παρέχεται για το σκοπό αυτό.

  • Στατιστικά cookies
  • Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.

  • Cookies απόδοσης
  • Με τη βοήθεια αυτών των cookies συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης ενός ιστότοπου και σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

     

    Για παράδειγμα: Τα cookies μάς βοηθούν να δρομολογούμε την κίνηση μεταξύ των διακομιστών και να κατανοούμε πόσο γρήγορα φορτώνονται οι υπηρεσίες μας για τους διάφορους χρήστες. Ακόμη, μας βοηθούν να γνωρίζουμε ποιες σελίδες ανοίγει ο επισκέπτης πιο συχνά και αν ο χρήστης λαμβάνει μηνύματα σφάλματος από ορισμένες σελίδες. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώριση του χρήστη. Οι πληροφορίες που συλλέχθηκαν γίνονται συγκεντρωτικές και επομένως καθίστανται ανώνυμες. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να βελτιώσουν την απόδοση του ιστότοπου και κατ' επέκταση την εμπειρία του χρήστη.

  • Cookies σχετικά με τις λειτουργίες και υπηρεσίες του ιστότοπου
  • Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη ή τη περιοχή ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους.

     

    Για παράδειγμα: Με τα cookies αποθηκεύουμε προτιμήσεις, μαθαίνουμε πότε είδατε ή αλληλεπιδράσατε με περιεχόμενο των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών μας και σας παρέχουμε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και εμπειρίες. 

     

    Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε περιεχόμενο σχετικό με τη γλώσσα σας.

     

    Για παράδειγμα: Αποθηκεύουμε πληροφορίες σε ένα cookie που τοποθετείται στο πρόγραμμα περιήγησης ή στη συσκευή σας, ώστε να βλέπετε τον ιστότοπο στη γλώσσα που θέλετε.

  • Cookies για σκοπούς εμπορικής προώθησης
  • Τα cookies εμπορικής προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές. 

     

    Για παράδειγμα: Με τα cookies μπορούμε να προβάλλουμε διαφημίσεις σε άτομα που έχουν στο παρελθόν επισκεφτεί τον ιστότοπο μας, έχουν αγοράσει προϊόντα ή έχουν χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές της και να προτείνουμε προϊόντα και υπηρεσίες με βάση αυτή τη δραστηριότητα. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε cookies για να μετράμε την απόδοση των διαφημιστικών εκστρατειών  που αφορούν στα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες μας.

     

    Για παράδειγμα: Χρησιμοποιούμε cookies για να μετράμε πόσες φορές εμφανίζεται μια διαφήμιση και για να υπολογίζουμε το κόστος αυτών των διαφημίσεων. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε cookies για να μετράμε πόσο συχνά οι χρήστες βλέπουν ή κάνουν κλικ σε διαφημίσεις. 


    Τα cookies μάς βοηθούν να προβάλλουμε διαφημίσεις και να μετράμε την απόδοσή τους στα διάφορα προγράμματα περιήγησης και στις διάφορες συσκευές που χρησιμοποιεί το ίδιο άτομο.